201914mrt

Een buitengewone collega!

201914mrt

Het verhaal van Giovanni laat zien dat er altijd werk is voor iedereen die wil werken.  Vandaag heeft Giovanni Flantua een contract getekend bij Traffic Support waar hij hoopt via een lange carrière als Verkeersregelaar, zijn ambitie als Beveiliger uiteindelijk waar te kunnen maken.

Giovanni werd al voor z’n 20e vader en dat zette zijn leven op z’n kop. Hij moest al jong aan het werk en maakte daardoor een aantal verkeerde beroepskeuzes. Nu is Giovanni via een proefplaatsing van sociale onderneming Buitengewoon terecht gekomen bij Traffic Support, een dochterbedrijf van de Safety Group, in de functie van verkeersregelaar. Hier zal hij vanaf 15 maart aan zijn welverdiende contract van 30 uur per week beginnen. We gaan er dan ook vanuit dat zijn nieuwe collega’s zorgen voor een mooi welkom!

Door de goede begeleiding vanuit Traffic Support en de wil om elkaar te begrijpen kunnen we Giovanni vandaag een écht contract aanbieden. Niet meer Buitengewoon, maar via de Safety Group. Giovanni wordt bij de Safety Group begeleidt door Fred Kisjes.

“Als je iedereen gelijke kansen geeft, dan lukt het ook met projecten als die van Buitengewoon. Mensen helpen, daar gaat het om!” – Fred Kisjes

Bij deze een Buitengewoon Warm Welkom Giovanni!